Menü Bezárás
Postprocess utókezelő állomasok, utómunka berendezések, felőüetkezelés, támaszanyag eltávolítás

AUTOMATIZÁLT UTÓKEZELŐ BERENDEZÉSEK

A PostProcess utókezelő berendezései bármilyen technológia esetén gyors és hatékony megoldást kínálnak a támaszanyag eltávolításra és felületkezelésre egyaránt. A postprocess iparágban nagy múlttal rendelkező cég szabadalmaztatott szoftver, hardver és kémiai anyagai egyedülálló minőséget biztosítanak az ipari 3D nyomatok utókezeléséhez.

Támaszanyag és műgyanta eltávolítás

A 3D nyomtatással történő gyártás legtöbb esetben nem ér véget a modell kinyomtatásával, az utómunka részeként gyakran van szükség a tárgyon maradt támaszték vagy műgyanta eltávolítására. Ez a megfelelő berendezés nélkül hosszadalmas és körülményes feladat, az eredmény pedig nem mindig tökéletes. 

Erre a problémára kínál intelligens és automatizált megoldást a PostProcess, berendezéseit világszerte számos iparágban (egészségügy, fogászat, repülőgép- és autóipar) sikeresen alkalmazzák. Az utókezelő állomások lerövidítik a gyártási időt, ezzel javítva a termelékenységet.

Támaszanyag és resin eltávolító készülékek

PostProcess Vorsa utómunka állomás

VORSA 500

Support Removal - Spray Series

PostProcess Base utómunka állomás

BASE

Support Removal - Spray Series

PostProcess DECI utómunka állomás

DECI

Support Removal - Spray Series

DEMI 800

Support & Resin Removal - Submersion Series

DEMI 400

Support & Resin Removal - Submersion Series

DEMI 200

Support & Resin Removal - Submersion Series

Előtte / utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Felületkezelés

A PostProcess automatizálja a felületkezelést az additív gyártáshoz kifejlesztett, szabadalmaztatott technológián alapuló berendezéseivel. A kézi módszerekkel összevetve itt a végeredmény nagy mennyiségű alkatrész esetén is mindig ugyanazt a végeredményt hozza (érdesség, méret), megőrizve a 3D nyomtatott tárgy finom részleteit.

Felületkezelő készülékek

RADOR

Surface Finishing - Design Series

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Milyen 3D technológiákkal kompatibilisek a berendezések?

A PostProcess kifejezetten az additív gyártási technológiákhoz fejlesztette ki az automatizált támaszték eltávolítási és felületkezelési megoldásait, így nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a különböző gépek minél szélesebb körben alkalmazhatók legyenek, beleértve a leggyakrabban alkalmazott 3D technológiákat (FDM, SLA, SLS, MJF, PolyJet, DMLS, DED, EBM, stb.).

A kompatibilitás berendezésenként eltérő, erről pontos információt a termékek adatlapja tartalmaz.

Amennyiben érdekli valamelyik utókezelési megoldás, további információért vagy árajánlatért forduljon bizalommal kollégáinkhoz:

Telefonszám:  +36 1 477 4070 

Email:  3d@kvint-r.hu