Menü Bezárás

Kezdőlap  >  3D nyomtatás  >  3D szkennerek

Professzionális 3D szkennerek

A 3D technológia más területeihez hasonlóan a 3D szkennerek esetében sem létezik egyetlen, mindenki számára megfelelő megoldás. Ezért ajánlott még vásárlás előtt leszűkíteni a felhasználási területet, hogy ki tudjuk választani az adott alkalmazásnak megfelelő készüléket.

ExiXscan Optima_M 2

EviXscan Optima+ M 3D szkenner

Az Optima+ M szkennert reverse engineering feladatokra, minőség-ellenőrzésre és közepes méretű tárgyak gyors prototípusának elkészítésére tervezték.

Az EviXscan Optima+M 3D szkenner felváltotta a korábbi Heavy Duty Optima modellt. Az új szkenner modern, nagysebességű, 7 MPix felbontású kamerákkal és új, nagyobb projektorral rendelkezik. A szkennelési terület 43% -kal nőtt ( 320 x 190 x 120 mm), ugyanakkor a szkennelési idő negyedére csökkent (1,2 másodperc).

EviXscan 3D Heavy Duty Quadro 3D szkenner

Az EviXscan Heavy Duty Quadro 3D szkenner szélsőséges körülmények között is pontos szkennelést biztosít (mérésipontosság akár 13 mikron).

Kialakításának köszönhetően a zárt alumínium ház biztonságosan védi a szkenner belsejét a véletlen mechanikai sérülésektől, nedvességtől és portól, ezért kiválóan alkalmazható ipari környezetben is.

A két szkennelési tartomány lehetővé teszi mind a nagy tárgyak, például szerszámok vagy öntőformák, mind a kisebb precíziós alkatrészek, például fogaskerekek geometriájának mérését. A szkennelés tartományok közötti váltás szoftveresen történik, így nincs szükség újrakalibrálásra.

EviXscan-3D-Heavy-Duty
Calibry 3D szkenner

Calibry kézi 3D szkenner

Professzionális minőség, megfizethető áron

A Calibry 3D szkennereit úgy tervezték, hogy könnyen használható, professzionális minőségű 3D szkennelési megoldást kínáljanak elérhető áron.  

Calibry Mini kézi 3D szkenner

A Calibry Mini kézi 3D szkennert kis tárgyak (2 cm-től 30 cm-ig) digitalizálására tervezték. A készülék könnyű, megbízható és felhasználóbarát, a beépített érintőképernyő pedig megkönnyíti a szkennelés folyamatát.

EinScan SE/SP

Az EinScan SE/SP gyors, pontos és megbízható 3D szkennelési megoldást kínál a mérnökök és tervezők számára:

  • Két szkennelési mód: Auto Scan és Fix Scan
  • Széles szkennelési tartomány a kicsitől a nagy tárgyakig
  • Szkennelés színesben, az tárgy valódi fizikai tulajdonságainak egyszerű rekonstrukciója.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám:  +36 1 477 4070 

Email:  3d@kvint-r.hu