Menü Bezárás

BEMUTATKOZÁS

Történetünk 1991-ben indult, amikor négy nyomtató szervizes gondolt egyet és az állami céget hátrahagyva megalapította a Kvint-R Kft-t, amelyet 30 éve 1991.03.04-én jegyzett be a cégbíróság.
 
Azóta azért dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeit megismerve termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és szerviz hátterünkkel olyan konstrukciókat kínáljunk, amelyekkel biztosítjuk számukra a személyre szabott legjobb nyomtatási megoldást.
 
Büszkék vagyunk az elmúlt három évtized eredményire: az első 25 évben nevet szereztünk és stabilan megvetettünk lábunkat a hazai irodatechnikai piacon, majd bővítve portfóliónkat a 3D nyomtatás felé nyitottunk és mára az európai additív gyártás meghatározó szereplőjévé nőttük ki magunkat. A kínálatunkban szereplő professzionális 3D nyomtatók és a szakmailag jól képzett munkatársakból álló háttér biztos alapot nyújt ügyfeleink számára.

TÖRTÉNETÜNK

Kezdetek

A Kvint-R későbbi alapítói nyomtató szervizesként kezdik szakmai pályafutásukat

Megalakult a Kvint-R Kft.

Az alapító tagok az állami szektort hátrahagyva megalapították a Kvint-R Kft-t, azzal a céllal, hogy létrehozzák a Mannesmann Tally nyomtatók országos szervizhálózatát. 

Mannesmann Tally nyomtató márkaszerviz, majd Tally vezérképviselet lettünk

1994-ben Mannesmann Tally kizárólagos szervizképviseleti jogot szereztünk, majd az egyre eredményesebb kereskedelmi tevékenységnek köszönhetően először disztribútor, később kizárólagos  magyarországi Tally képviselet lett a Kvint-R.

Új székházba költözünk

Saját tulajdonú, 800m2-es székház felavatása

Irodatechnikai portfólió folyamatos bővítése

A Tally mellett egyéb gyártmányú nyomtatók szervizének beindítása, ezzel az ország egyik legjelentősebb nyomtatószervizzé válása.

ISO 9001-es minősítést szereztünk

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani, 2003-ban bevezettük az ISO 9001:2001-es minőségirányítási rendszert, amelyet azóta is elkötelezetten működtetünk.

Microplex nyomtató képviselet
Brother disztribúció
Lexmark Premium Partner és Lexmark Expert Service Partner
TallyDascom és TallyGenicom vezérképviselet
Printronix direkt partner
Az első 3D nyomtató a Kvint-R-ben 3D Systems ProJet 660Pro
UTAX disztribútor
3D Systems képviselet
CraftBot disztribútor és szervizközpont
Mimaki 3D képviselet
HP 3D Printing Specialist
Materialise Partner
Builder 3D Printer képviselet