Menü Bezárás

Kezdőlap  >  Irodatechnika

IRODATECHNIKA

Cégünk 1991 óta jelentős szereplő a hazai irodatechnika és speciális nyomtatók piacán. Az elmúlt közel 30 év során a piaci kihívásoknak megfelelően folyamatosan bővítettük termék kínálatunkat, fejlesztettük szolgáltatásunkat, új technológiákat vettünk fel a portfóliónkba. 

Megoldásokat kínálunk

Piacvezető irodatechnikai gyártók termékeinek széles palettáját  forgalmazzuk, amelyből szükség esetén segítünk kiválasztani az üzleti igényeinek legjobban megfelelő konstrukciót.  A cégünk által összeállított termékportfólió tökéletesen  kiegészíti egymást, így minden nyomtatási igényre tudunk komplett megoldást nyújtani. 

 

KÉPVISELT MÁRKÁINK

TallyDascom

A DASCOM ipari felhasználásra fejlesztett robusztus és megbízható nyomtatóinak segítségével csökkenthetők az üzemeltetési költségek. Legyen szó vonalkódról, címkéről, számláról vagy egyéb kísérő dokumentumról, a DASCOM portfóliójából kiválaszthatja az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelő nyomtatókat:

 • Mátrixnyomtatók
 • Mobil nyomtatók
 • Síkágyas nyomtatók
 • Hőnyomtatók
 • Kártyanyomtatók

Ismerje meg a DASCOM kártyanyomtatóit!

DC-2300 kártyaolvasó

DC-2300 kártyanyomtató

DC-3300 kártyanyomtató

DC-7600 kártyanyomtató

Brother

Az 1908-ban alapított japán Brother csoport világszerte vezető pozíciót tölt be a nyomtatók és kommunikációs technológia területén. Gyáraiban olyan egyedülálló minőségű multifunkciós eszközök, nyomtatók, faxok és címkenyomtatók gördülnek le a szalagsorokról, melyek alapvető elemei a 21. századi irodai megoldásoknak. A Brother 28 országban működik és több mint 100 országban forgalmazza sikerrel termékeit. A Brother szabadalmazott technológiái a fejlesztéstől a gyártáson át, egészen a forgalmazásig 100%-ban a vállalat szigorú felügyelete alatt, házon belül történnek. 

Brother MPS – hatékonyság és költségcsökkentés

A nyomtatópark összeállítása, beállítása és karbantartása időigényes. A Brother MPS azonban lehetővé teszi, hogy a megfelelő nyomtatók használatával csökkentse költségeit és fokozza a termelékenységet, emellett megbízható szerviz háttérrel segíti az esetlegesen felmerülő problémák gyors és rugalmas megoldását.

Az előnyök, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartani:

 • Kedvezményes kellékanyag elérhetőség
 • Nincs szükség külön flottakezelő szoftver beszerzésére
 • 3 év garancia a készülékre (regisztráción alapul)
 • A kedvezmények már akár egy készülék vásárlása esetén is igénybe vehetők
 • Gyártói támogatás
 • Megbízható működés

Printronix

A Printronix céget 1974-ben alapították sornyomtatók gyártása céljából, piacvezető fejlesztője és gyártója az ipari, a back office és a szállítmányozás területén használt nyomtatási megoldásoknak. A Printronix sormátrix nyomtatók, termo-, és lézernyomtatók éppúgy megtalálhatók az ipari gyártósorok mellett, mint az értékesítés és logisztika területén. A Printronix által kifejlesztett hálózatba illeszthető speciális nyomtatási megoldások az egységes vezérlési kialakításának köszönhetően nyomtatási technológiától függetlenül egyszerűen lecserélhetők egymással, ezzel magas nyomtatási biztonságot adva a felhasználók részére. A cég úttörő tevékenységet folytat a legújabb fejlesztések területén, így kínálatában megtalálhatók a legújabb technológiát felvonultató RFID képességgel ellátott printerek.

Microplex

A MicroPlex céget 1987-ben hozták létre, a cégalapítók vezető szerepet töltöttek be az egykor piacvezető írógépek alapfejlesztéseiben. Az itt megszerzett műszaki, technikai ismeretek birtokában indították el új cégüket, amely a „non impact” technológiákra (lézer, tintasugaras, termo) alapozott nyomtatók fejlesztését tűzte ki célul. A cégcsoport töretlen fejlődését, növekedését az innovatív, egyedi termékekre, valamint a kitűnő szerviz hálózatra épített üzletpolitika alapozta meg.
 
A legtöbb nagyvállalatnál a nyomtató csere egy bonyolult és időigényes feladat, amely legtöbb esetben automatikusan a nyomtatási feladatok elhúzódását vonja maga után. Erre nyújt szinte egyedülálló megoldást a MicroPlex, mivel mérnökeik képesek a meglévő felhasználói felülethez „igazítani” nyomtatójukat. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolnak meg a beruházó cég számára.

BÉRLET ÉS ÜZEMELTETÉS

Nyomtasson költséghatékonyan a legkorszerűbb gépekkel

Bérletezés

A bérleti konstrukció keretében ügyfeleink havidíj ellenében juthatnak hozzá a legkorszerűbb nyomtatási megoldásokhoz, akár néhány gépből álló csomagról vagy nagyobb, komplett rendszerekről legyen szó. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkisebb mono lézernyomtatók és a nagyobb A3-as színes multifunkciós modellek is.

A hagyományos gépkihelyezésen kívül, partnereink elvárásaihoz igazítottan, személyre szabott egyedi szolgáltatásokat is tervezünk, kiépítünk és menedzselünk.

A konstrukció legfőbb előnye, hogy
– a havi bérleti díj teljes egészében elszámolható költségként,
– a nyomtatásra fordított kiadások így jól tervezhetőek.

Ajánlatkérés és bővebb információrt: kereskedelem@kvint-r.hu

Teljeskörű üzemeltetés

TÜSZ szolgáltatásunkat azon ügyfeleink részére kínáljuk, akik saját tulajdonukban lévő készülékekre szeretnének folyamatos ellátást biztosító szerződést kötni.

Amiért megéri:

 • nincs szükség beruházásra
 • a lehető legkedvezőbb üzemeltetési költségekkel másolhat, nyomtathat
 • nem kell bajlódni a működéshez szükséges kellékanyagok beszerzésével
 • szakszerviz által felügyelt, mindig üzemre fogható berendezések
 • felhasználói igényekhez igazított rugalmas bővítési lehetőség

Ajánlatkérés és bővebb információrt: kereskedelem@kvint-r.hu

SPECIÁLIS NYOMTATÓK

Bizonyítvány nyomtató

A TallyGenicom 5040B bizonyítvány-nyomtató megszünteti a hosszadalmas és fáradságos kitöltéséket félévről félévre!

A bizonyítvány-nyomtatót már közel 200 iskola használja nagy sikerrel, melyet az is bizonyít, hogy szívesen mutatják meg kollégáiknak, Önnek!
Keresse meg az Önhöz legközelebb eső intézményt és tegyen próbát!

Előzetes időpontegyeztetést követően megtekintheti, kipróbálhatja a készüléket cégünk bemutatótermében vagy a lenti intézmények bármelyikében.

KÖZBESZERZÉS

Cégünk a központosított közbeszerzés elindítása óta  korrekt és kiszámítható partnere azon intézményeknek, amelyek kötelezettként vagy önként a közbeszerzés keretén belül szerzik be informatikai eszközeiket.

Hatályos keretmegállapodások

KM0404FMNY18 – Nyomat előállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése – 4.részteljesítés – Kellékanyag (kizárólag utángyártott és újra gyártott kellékanyagok)

Hatályos: 2021. december 4.

Elérhető termékek: Brother, HP, Lexmark, Tally és Utax, gyártmányú másolók, hozzá való kiegészítők, gyári eredeti kellékanyagok, tartósbérleti konstrukció, üzemeltetési szerződés (TÜSZ), eseti javítás