Menü Bezárás

TÖRTÉNETÜNK

1991

A Kvint-R Kft. magánszemélyek által történő megalapítása a Mannesmann Tally nyomtatók magyarországi szerviz-hálózatának megszervezése céljából.

1993

Mannesmann Tally kizárólagos szervizképviseleti jogot szereztünk.

1995

Az egyre erőteljesebb kereskedelmi tevékenységnek köszönhetően Mannesmann Tally disztribúciós elnyerése. Még ugyan ebben az évben a legeredményesebb Mannesmann Tally nagykereskedővé válik a cég.

1996

A Mannesmann Tally printerek kizárólagos magyarországi képviselete lettünk.

2001

Az ügyfeleink igényeihez igazodva a cég kínálatába bekerül a Fujitsu Siemens Computers számítástechnikai eszközeinek forgalmazása.

2002

Országos szervizszolgáltatás kiépítése. Az általánydíjas karbantartások mellett a „gyorsreagálású” szerviz rövid határidővel vállal javítás munkákat az ország teljes területén. A szolgáltatások között megtalálható a Teljes körű Üzemeltetési Szolgáltatás (TÜSZ) , honosított garanciák szakmai tanácsadás.

2003

A Tally és a Genicom cégek egyesülésével létrejött a TallyGenicom vállaltcsoport, amely még szélesebb palettával, kínálja a professzionális mátrix-, sor- és lézernyomtatókat.

A Kvint-R szolgáltatásának teljes kontrollja érdekében ISO 9001:2001 tanúsítványt szerez.

2004

Az ország teljes területét lefedő viszonteladói partnerhálózat kiépítésének megindítása.

2005

A Ricoh nagyteljesítményű digitális nyomtatóival, multifunkciós dokumentumcentereivel bővül a kínálati paletta annak érdekében, hogy ügyfeleink professzionális nyomtatás területén felmerülő igényeit is széleskörű megoldásokkal tudjuk kielégíteni.

A német MicroPlex vezérképviseleteként elsősorban nagyteljesítményű leporellós lézernyomtatási igényekre kínálunk megoldást. A Microplex kínálatában ipari termo nyomtatók is megtalálható.

2006

A multifunkciós nyomtatókat, másolókat, faxkészülékeket és P-Touch speciális címkenyomtatókat gyártó japán Brother cég disztribúciójának megkezdése. A Kvint-R és a Brother együttműködésének köszönhetően jelenleg a Kvint-R rendelkezi idehaza a legszélesebb árukészlettel, amely biztosítja a folyamatos és zökkenőmentes ellátást.

2007

Az elmúlt évek munkájának eredményeként a Kvint-R a magyar piac egyik leginkább nyomtatókra, nyomtatási megoldások kínálatára specializálódott szereplőjévé válik.

2008

Az Kvint-R Kft. piaci szerepének megerősítését mutatja az egyre sikeresebb online boltjai: www.brothershop.hu, www.ricohshop.hu, www.fontospontok.hu.

2009

Az ipari termo címkenyomtatókat gyártó amerikai Printronix gyár a Kvint-R-t bízza meg magyarországi képviseletével.
A TallyGenicom mátrix, síkágyas, termo és mobil nyomtatók a jövőben TallyDascom néven kerülnek forgalmazásra. A régebbi modellek egy ideig még TallyGenicom néven jelennek meg, de az újabb fejlesztések már a TallyDascom márkanevet viselik. A TallyGenicom lézer- és sornyomtatók továbbra is TallyGenicom márkanév alatt futnak.

A Kvint-R Kft. változatlan feltételekkel importálja, értékesíti, szervizeli, műszaki támogatásban részesíti mind a TallyDascom (www.tallydascomshop.hu), mind a TallyGenicom nyomtatókat.

2012

ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer integrált kialakítása, melynek során az eddig is alkalmazott környezetvédelmi intézkedések rendszerben kerültek összefoglalásra