Menü Bezárás

Kezdőlap  >  3D nyomtatás  >  3D szkennerek > EviXscan Heavy Duty Quadro

Evixscan kézi és asztali 3D szkennerek, 3D szkennelés
EviXscan-3D-Heavy-Duty

EviXscan 3D Heavy Duty Quadro 3D szkenner

Az EviXscan Heavy Duty Quadro 3D szkenner szélsőséges körülmények között is pontos szkennelést biztosít (mérésipontosság akár 13 mikron).

Kialakításának köszönhetően a zárt alumínium ház biztonságosan védi a szkenner belsejét a véletlen mechanikai sérülésektől, nedvességtől és portól.

A két szkennelési tartomány lehetővé teszi mind a nagy tárgyak, például szerszámok vagy öntőformák, mind a kisebb precíziós alkatrészek, például fogaskerekek geometriájának mérését. A szkennelés tartományok közötti váltás szoftveresen történik, így nincs szükség újrakalibrálásra.

VDI / VDE szabvány szerint tanúsított pontosság

Két szkennelési tartomány

4 x 5 MPx-es kamera

Por és cseppálló kivitelezés (IP62)

Kiválóan alkalmazható minőségellenőrzéshez és visszatervezéshez

Az eviXscan 3D Heavy Duty Quadro por és cseppálló zárt burkolatának köszönhetően szinte bármilyen beltéri vagy kültéri körülmény között képes szkennelni. Kiválóan alkalmazható zord ipari környezetben, például műhelyekben, öntödékben, gyártósorokon.

A két szkennelési tartomány lehetővé teszi mind nagyobb méretű tárgyak, például szerszámok és öntőformák, mind a precíziós alkatrészek, például fogaskerekek, tengelyek geometriájának mérését. A szkennelési tartomány megváltoztatása szoftveresen történik, így nincs szükség újrakalibrálásra.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám:  +36 1 477 4070 

Email:  3d@kvint-r.hu