Nyomtató tartósbérleti konstrukciók

A tartósbérleti konstrukció keretében a Kvint-R Kft. ügyfelei havidíj ellenében juthatnak hozzá a legkorszerűbb nyomtatási megoldásokhoz. Szolgáltatásunk keretében a néhány gépből álló csomagtól, a komplett rendszerekig nyújtunk megoldásokat. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkisebb mono lézernyomtatótól, számos printer át az A3-as színes multifunkciós modellekig. Cégünk által összeállított termék-portfolió tökéletesen egészíti ki egymást, így minden nyomtatási igényre tudunk komplett megoldást nyújtani.
 
A hagyományos gépkihelyezésen kívül, partnereink elvárásaihoz igazítottan, személyre szabott egyedi szolgáltatásokat is tervezünk, kiépítünk és menedzselünk.
 
A konstrukció legfőbb előnye, hogy
- a havi bérleti díj teljes egészében elszámolható költségként,
- a nyomtatásra fordított kiadások így jól tervezhetőek.
 
Eddig partnereink elsősorban nagyobb értékű és nagyobb teljesítményű készülékek esetében választották a tartósbérletet, azonban több kisebb gép esetében is érdemes a konstrukció mellett dönteni. Nettó félmillió forintot meghaladó – akár különféle típusokból és modellekből  álló – nyomtatópark esetében már igénybe vehető a bérleti konstrukció. Általánosságban a tartósbérlet futamideje 3 év, ezt követően a printerek műszaki állapotának figyelembevételével újabb modellek kerülnek kihelyezésre. Amennyiben a bérleti szerződés teljes körű üzemeltetési szolgáltatással (TÜSZ) kerül megkötésre, akkor a bérlet időtartama alatt a printerek folyamatos garanciával rendelkeznek, azaz nem számítunk fel kiszállási, javítási és alkatrész díjat sem. A TÜSZ szerződésről részletesebben  tájékozódhat a www.tusz.hu oldalon.