Printronix

  • Nyomtatás

Printronix nyomtatókA Printronix Inc. piacvezető fejlesztője és gyártója az ipari, a back office, és a szállítmányozás területén használt nyomtatási megoldásoknak. A Printronix sormátrix nyomtatók, termo-, és lézernyomtatók éppúgy megtalálhatók az ipari gyártósorok mellett, mint az értékesítés és logisztika területén. Az egységes koncepcióval kialakított készülékek költséghatékony megoldást kínálnak minden felhasználó számára.

A Printronix céget 1974-ben Delaware államban alapították a sornyomtatók gyártása céljából. Az éves során jelentős fejlődésen történt a cég életében, így 1979-től részvényei már az amerikai tőzsdéken forognak. Hosszú éveken keresztül változatlan struktúrában működött a Printronix, azonban 2008 januárja óta a cég tevékenységét a San Fransisco-i  Vector Capital kontrollálja.

A Printronix az Egyesült Állomokon kívül további 11 országban van jelen. A Kaliforniában (Irvine) található cégközponton túlmenően Európában, Singapurban, Kínában, Indiában, Koreában valamint Ausztráliában saját képviselettel rendelkezik.
A saját képviseleteken túlmenően Printronix technológiáját világszerte a legnagyobb számítástechnikai rendszerértékesítők, a legjelentősebb szervizszolgáltatók és a VAR szállítók kínálják.

A Printronix célja mindig is az volt, hogy a különféle területeken tevékenykedő piacvezető cégek részére magas hozzáadott értékű technológiát és szolgáltatást biztosítson a gyors és hatékony megtérülés érdekében.
A kitűzött cél által vezérelve a Printronix folyamatosan arra törekszik, hogy az ügyfelei működési folyamatainak javításán keresztül a nyomtatási folyamatok is javuljanak.

A Printronix által kifejlesztett hálózatba illeszthető speciális nyomtatási megoldások az egységes vezérlési kialakításának köszönhetően nyomtatási technológiától függetlenül egyszerűen lecserélhetők egymással, ezzel magas nyomtatási biztonságot adva a felhasználók részére.  
A Printronix úttörő tevékenységet folytat a legújabb fejlesztések területén, így kínálatában megtalálhatók a legújabb technológiát felvonultató RFID képességgel ellátott printerek.