3D Systems

3D Systems

Cégünk a 3D nyomtatási technológiai fejlesztésében élenjáró szerepet betöltő 3D Systems hivatalos magyarországi kompetencia központja. Bemutatótermünkben SLA, MJP és…

More...
CraftBot Shop

CraftBot Shop

Vásárolja meg a CraftBot legújabb IDEX modelljeit 5 év garanciával a web áruházunkban!

More...
Builder 3D

Builder 3D

A Builder Extreme termék család az egyik legnagyobb nyomtatási mérettel rendelkező FFF technológiájú ipari 3D nyomtató a piacon. A négy különböző méretű modell a speciális  „Dual-Feed®” extrudert (nyomtatófej) használja, amelybe egyszerre két filament beolvasztásával dolgozik.

More...
HP Jet Fusion 3D

HP Jet Fusion 3D

Ismerje meg a HP Jet Fusion 3D 4200 és 580 nyomtatási megoldást

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  • CraftBot Plus Classic akció
    1 extruder, Nyomtatási méret: 250×200×200mm, Rétegfelbontás: 50-300 mikron,Pozicionálási precizitás X-Y: 4 mikron, Z: 2 mikron, Filament átmérő: 1,75mm,Fúvóka átmérő: 0,4mm, Fúvóka hőmérséklet: 180-260°C,Tárgyasztal hőmérséklet: 50-110°C. Nyomtatási sebesség: 50-200mm/s.USB Host és Wi-Fi IF, Win7/8/10, Garancia: 1 évTámo...
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
      Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása GINOP-2.1.1-15-2015-00656 pályázati támogatás       Megkezdődtek a fejlesztési és megvalósítási munkák az „Amorf és geometrikus felületek nyomtatását megalapozó kutatás, adaptív tárgynyomtató fejlesztése” cí...
  • Sornyomtatók féláron
    A T6212, T6215 és a T6218 modellek most féláron rendelhetők! Csúcsteljesítménnyel a maximális elvárásokért A T6212, T6215 és a T6218 a világ legmodernebb sornyomtató generációjának leggyorsabb típusai. Sebességük percenként 1200, 1500 ill. 1800 sor! Óránként több mint 1700, 2200 ill. 2600 oldal kinyomtatásával is elboldo...

Printronix

Printronix nyomtatókA Printronix Inc. piacvezető fejlesztője és gyártója az ipari, a back office, és a szállítmányozás területén használt nyomtatási megoldásoknak. A Printronix sormátrix nyomtatók, termo-, és lézernyomtatók éppúgy megtalálhatók az ipari gyártósorok mellett, mint az értékesítés és logisztika területén. Az egységes koncepcióval kialakított készülékek költséghatékony megoldást kínálnak minden felhasználó számára.

A Printronix céget 1974-ben Delaware államban alapították a sornyomtatók gyártása céljából. Az éves során jelentős fejlődésen történt a cég életében, így 1979-től részvényei már az amerikai tőzsdéken forognak. Hosszú éveken keresztül változatlan struktúrában működött a Printronix, azonban 2008 januárja óta a cég tevékenységét a San Fransisco-i  Vector Capital kontrollálja.

A Printronix az Egyesült Állomokon kívül további 11 országban van jelen. A Kaliforniában (Irvine) található cégközponton túlmenően Európában, Singapurban, Kínában, Indiában, Koreában valamint Ausztráliában saját képviselettel rendelkezik.
A saját képviseleteken túlmenően Printronix technológiáját világszerte a legnagyobb számítástechnikai rendszerértékesítők, a legjelentősebb szervizszolgáltatók és a VAR szállítók kínálják.

A Printronix célja mindig is az volt, hogy a különféle területeken tevékenykedő piacvezető cégek részére magas hozzáadott értékű technológiát és szolgáltatást biztosítson a gyors és hatékony megtérülés érdekében.
A kitűzött cél által vezérelve a Printronix folyamatosan arra törekszik, hogy az ügyfelei működési folyamatainak javításán keresztül a nyomtatási folyamatok is javuljanak.

A Printronix által kifejlesztett hálózatba illeszthető speciális nyomtatási megoldások az egységes vezérlési kialakításának köszönhetően nyomtatási technológiától függetlenül egyszerűen lecserélhetők egymással, ezzel magas nyomtatási biztonságot adva a felhasználók részére.  
A Printronix úttörő tevékenységet folytat a legújabb fejlesztések területén, így kínálatában megtalálhatók a legújabb technológiát felvonultató RFID képességgel ellátott printerek.