Lexmark

A  Lexmark International, Inc. (NYSE: olyan nyomtatási és képalkotási termékek, szoftverek, megoldások és szolgáltatások széles skáláját biztosítják a legkülönfélébb méretű vállalatok számára, amelyek segítségével az ügyfeleknek kevesebbet kell nyomtatniuk, és pénzt takaríthatnak meg. A Lexmarkon belüli önálló szoftvercég, a Perceptive Software, vezető szerepet tölt be olyan vállalati tartalomkezelő szoftverek biztosításában, amelyek segítséget nyújtanak a szervezeteknek dokumentumaik és tartalmaik teljes életcikluson keresztül történő egyszerű kezelésében, üzleti folyamataik leegyszerűsítésében és a hatékonyabb működés megvalósításában.

 Értékesítési partner

Cégünk a Lexmark hivatalos Premium Partnere.

Lexmark Authorized Premium Partner 

Szerviz szolgáltatás

A Kvint-R Kft. a Lexmark hivatalos LESP partnere (Lexmark's Expert Service Partner). Több mint hatéves tapasztalattal rendelkezünk a Lexmark nyomtatók országos szervizelésében: a Penny Market országos hálózatában több mint 200 nyomtatót üzemeltetünk több mint 200 helyszínen, 4 munkaórán belüli javítással végezzük. Az évek során megszerzett szakmai tapasztalatunknak köszönhetően széleskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a Lexmark termékei mellé.

Expert Service Partner

Lexmark nyomtatók a közbeszerzésben

A Kvint-R Kft. a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KEF) egyetlen szerződött partnereként jogosult a központosított közbeszerzés keretében Lexmark nyomtatókat és multifunkciós berendezéseket az állami intézmények részére szállítani.

További információk a központosított közbeszerzésről.