Szerviz – országos szervizhálózat

Országos lefedettség, gyors reagálás
Nyomtatószervizünk – amely létszámát tekintve az országosan egyik legjelentősebb csapata – több mint 20 éve foglalkozik különféle nyomtatók javításával. A megszerzett sokéves tapasztalatunkat a Mannesmann Tally (később Tally, TallyGenicom) márka nyomtatóinak javításával, karbantartásával alapoztuk meg. A TallyGenicom mátrix sornyomtatóknak köszönhetően – amelyek esetében partnereink legtöbb esetben néhány órán belüli beavatkozást igényelnek– országosan működő „gyorsreagálású” szervizrendszert alakítottunk ki. Képzett szakembereink munkáik elvégzése során folyamatosan járják az ország egész területét.

Helyszíni javítás, egylépcsős szerviz

A javításokat a legtöbb esetben igyekszünk a helyszínen elvégezni. Talán ez a Kvint-R Kft. szerviz-szolgáltatásának az egyik leginkább szembeötlő sajátossága. Mivel cégünk fő tevékenysége a nyomtatók és a nyomtatási megoldások köré épül, ezért eltérően a legtöbb informatikai cégtől a „nyomtatójavítás” számunkra nem logisztikai munkát jelent, amelynek keretében a meghibásodott készüléket eljuttatjuk a megfelelő márkaszervizbe. Így elkerülhető a többlépcsős javítási folyamat, amely a legtöbb esetben a javítás időbeli elhúzódását eredményezheti. Erre nyújt megoldást cégünk „egylépcsős” rendszere, amelyben a felhasználó közvetlen kapcsolatban áll a tényleges javítást végző szervizzel.

Nincs előre meghatározott szervizdíj
Az általunk forgalmazott printerek későbbi javítása során márkától és típustól függetlenül nincs előre meghatározott fix javítási költség, minden esetben a tényleges hibára teszünk javítási ajánlatot.

Milyen nyomtatótípusok javítását vállaljuk?
Ügyfeleink által megfogalmazott igényekhez igazodva az általunk forgalmazott márkák javításán túlmenően más gyártók printereinek javítását is elvállaljuk, mivel így partnerünk a teljes nyomtató paletta esetében a már megszokott szolgáltatási színvonalhoz juthat hozzá. Tapasztalatunk szerint a legtöbb informatikai vezető örömmel veszi, ha adminisztratív feladatait egyszerűsítendő, bármely nyomtatótípus meghibásodása esetén változatlanul egyetlen szervizcéggel tarthatja a kapcsolatot. Cégünk ezt készséggel felvállalja. 

Szervizszolgáltatás számokban:

  • Évente több, mint 130 000 km utazunk ügyfeleinkhez nyomtatót szervizelni vagy karbantartani. 
  • Közel 1500 alkalommal hívnak bennünket egy év alatt speciális szervizproblémákhoz.
  • Egy év alatt 4800 nyomtatót javítunk meg a helyszínen, illetve szervizközpontunkban.


Szervizszolgáltatásaink főbb előnyei:

  • Javítás az ország egész területén
  • Márkától függetlenül egyetlen céggel tarthatja a kapcsolatot
  • Helyszíni javítás országosan
  • Közvetlen kapcsolat a megbízó és a szerviz között
  • Rövid vállalási határidők
  • Kedvező árak
  • A meghibásodásából származó állásidők csökkenése


Szervizpartnereink
: