Menü Bezárás
CB_hero
Modular_hero
HP_hero
Mimaki_hero
CB_hero
previous arrow
next arrow

Kezdőlap  >  3D nyomtatás  >  3D nyomtatók

IPARI 3D NYOMTATÓK

A legszélesebb technológiai és alapanyag választék az országban

3D Systems

Cégünk 2015 óta a 3D Systems kizárólagos magyarországi forgalmazója és kompetencia központja. Az Egyesült Államokban alapított cég 1986 óta fejleszt 3D nyomtatókat, alapító tagja Charles Chuck Hull, a sztereolitográfia (SLA) feltalálója és szabadalmaztatója. A több mint harminc éves múltra visszatekintő cég fejlesztéseinek köszönhetően a 3D Systems  mára a világ egyik legnagyobb 3D nyomtató gyártójává vált, mérnökei folyamatosan kutatják a 3D technológiában rejlő új lehetőségeket. Az elmúlt években történt szédületes innovációnak köszönhetően a 3D Systems jelenleg a világon egyedülálló módon 6 féle nyomtatási technológiában (SLA, SLS, DLP, MJP, CJP, DMP) kínál professzionális  3D nyomtatókat.

HP 3D Printing

A HP nagyjából öt éve nagy fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy az irodatechnika – azon belül is a tintasugaras nyomtatás – területén szerzett közel 30 éves tapasztalataira alapozva kifejleszti első 3D nyomtatóját. A működési elv hasonló, csak itt papír helyett egy poliamid porréteg felületére nyomtatnak és az elkészült nyomtatást elmozdítják lefelé, így az egymásra épülő rétegek végeredményben egy tárgyat hoznak majd létre. Az ötletet fejlesztés követte, amelynek eredményeként létrejött a HP egyedülálló technológiája a Jet Fusion.  

CraftBot

A magyar fejlesztésű és gyártású Craftbot 3D nyomtatók, megbízhatóságuknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően hamar népszerűek lettek az FDM piacon, mára több mint 10 000 ezer példányt vásároltak belőlük világszerte. Viszonteladóként és hivatalos magyarországi szervizközpontként már szinte a kezdetektől jelen vagyunk a cég életében, ennek köszönhetően megbízható szakmai támogatást tudunk nyújtani a gépek beüzemelését, kezelését illetve javítását illetően.

Builder 3D

A holland gyártó Builder Extreme nyomtató családja az egyik legnagyobb munkatérrel rendelkező FDM technológiájú ipari 3D nyomtató a piacon, elérhetővé és megfizethetővé teszi a nagyformátumú 3D nyomtatást legyen szó akár autóipartól, építészetről,  reklám- vagy divatszakmáról. A négy eltérő méretű modell jól illeszkedik a felhasználói igényekhez, a teljesen zárt munkatér pedig biztosítja a lehető legjobb felületi minőséget és problémamentes anyagkezelést. 

 

EVO-Tech

Az osztrák EVO-TECH 2013 óta foglalkozik 3D nyomtatók fejlesztésével és gyártásával, a szálhúzásos gyártási technológia (FFF) felső kategóriáját képviselő professzionális 3D készülékeik már számos ipari és kereskedelmi vállalatnál bizonyítottak Ausztriában és Németországban. Nyomtatóik zárt, fűtött nyomtatási terének köszönhetően kiváló minőségű, precíz nyomtatok készíthetők, olyan nagy szilárdságú, ipari felhasználásra alkalmas alapanyagok alkalmazásával, mint a Lexan, Ultem vagy a szénszállal (carbon fiber) erősített PA-CF. A robosztus kialakítás nagy pontosságot és műszaki biztonságot ad.

Mimaki

Az 1975-ben alapított Mimaki cég mára a különféle speciális nyomatási megoldások egyik piacvezetőjévé vált, legyen szó UV álló festéket alkalmazó plotterekről vagy textilnyomtatókról. A 2D nyomtatás területén megszerzett tapasztalatokra építve kifejlesszék saját 3D nyomtató termékcsaládjukat. Az 3DUJ-2207 és a 3DUJ-553 színes 3D nyomtatók egyedülálló módon képesek több mint 10 millió szín megjelenítésére, ezáltal kiválóan alkalmasak különféle design tárgyak, prototípusok, építészeti modellek, térképek, ajándékok nyomtatására. 

SZAKTANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

A gyártási igényeknek legjobban megfelelő 3D nyomtató kiválasztása összetett, szaktudást igénylő feladat, mivel a döntést több paraméter is befolyásolja: nyomtatni kívánt tárgy felhasználása, mérete, mennyisége, ismételhetőségi pontossága, felületi minősége, tartóssága, anyagszerkezeti stabilitása. Amennyiben nem rendelkezik átfogó ismeretekkel az additív gyártás területén, mindenképpen ajánljuk, hogy kérjen időpontot ingyenes konzultációra, ahol tapasztalt szakértő kollégáink felmérik igényeit, ismertetik a lehetőségeket és segítenek kiválasztani a legalkalmasabb készüléket és alapanyagot. 

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám:  +36 1 477 4070 

Email:  3d@kvint-r.hu